onsdag 30. desember 2009

Romjulsutstilling i Letohallen





Hadde en meget trivelig dag på utstilling idag med mange gode venner og flotte hunder.

Idag var årets siste utstilling, og min eldste hannhund, Nuch Astro Iron ble; 1chk, 1chkk, 1bhk med CK, BIR og BIG2!
Nuch Astro Iron's kritikk; Passe stor, sterk bygget, harmonisk hanne av utmerket type. Rasetypisk hode, velutviklet, atletisk kropp med gode vinkler i bena. Utmerket hårlag, stødig gemytt, jordvinnende bevegelser.
Dommer: Per Harald Nymark

En stor takk til Ronny Midthjell - Schutzholmen Kennel for all hjelp med Nuch Astro Iron idag, og at han endte til slutt som BIG2.

Gratulerer så mye til Mona Eidesmo/Hottonia Kennel med Schutzholmen's Little Miss It idag, som tok sitt CERT nr.2 idag av 2 mulige utstillinger, kun 11 mnd gammel.

Gratulerer så mye til Schutzholmen Kennel med Hederspris og Best In Show oppdrett, samt Hederspris og Best In Show2 - avlsklasse, og alle de individuelle plasseringene på hundene som var med fra ditt oppdrett.




4 kommentarer:

  1. Gratulere så mye med årets siste utstilling! Ønsker samtidig deg ett framgangsrikt 2010:)
    Ses i Sverige

    SvarSlett
  2. Va flotta hundar ni har..Grattis med så supra resultater. Gløm nu inte å skikka mej en meil gullig gossen..puss och kram Britta F. I

    SvarSlett
  3. will be nice to see you and Astro Iron on this year ADRK KLUBSIEGER . Good luck mate.

    best regards Mike

    SvarSlett
  4. Å pokker, fikk ikke m meg at det ble BIR og gruppeplassering, GRATULERER, så moro :) Ser også han ikke mangler mye til INT UCH, blir grønn av missunnelse her...hehe neida, synes det er supert, Iron er en flott kar det skal ingen ta fra han for ikke å snakke om all jobb du selv har lagt i dette så er dette meget fotjent :)

    Hege V/Arcanorum

    SvarSlett